Video. Panică mare într-un cartier al Târgoviștei! Un incendiu puternic a izbucnit într-un lan de grâu

Publicitate

A fost panică mare, astăzi, într-un cartier al municipiului Târgoviște! Un incendiu puternic a izbucnit într-un lan de grâu din cartierul Priseaca.

Incendiul s-a manifestat liniar pe o suprafață de aproximativ 41 de hectare.

Pentru lichidarea incendiului au intervenit, inițial, două autospeciale din cadrul Detașamentului de pompieri Târgoviște, după care forțele de intervenție au fost suplimentate cu alte două autospeciale de stingere, una de la Târgoviște și alta de la Voinești.

Din fericire, în zonă s-au aflat și două utilaje agricole (combină) cu care au fost trasate linii pe lungimea de manifestare a focului și au limitat extinderea la restul suprafeței nerecoltate.

După minute bune de luptă, pompierii au reușit să lichideze flăcările, dar și toate focarele identificate

“Se intervine în municipiul Târgoviște, cartier Priseaca, pentru stingerea unui incendiu care afectează o cultură agricolă (grâu).

Acționează două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere de la Detașamentul Târgoviște.

La locul incendiului pompierii au constatat că acesta se manifesta liniar pe o lungime de circa 700 metri.

Forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă două autospeciale de stingere, una de la Detașamentul Târgoviște și cealaltă de la Garda Voinești.  Incendiul din Priseaca a fost lichidat. Pompierii au stins toate focarele identificate. Suprafața afectată de flăcări este de circa 41 de hectare” , se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!