Pandemia de coronavirus amână alegerile pentru scaunul de președinte al AJF Dâmbovița! DSP a dat aviz negativ scrutinului din 10 decembrie

Publicitate

Bătălia pentru șefia AJF Dâmbovița nu va mai avea loc pe 10 decembrie, așa cum fusese programată inițial. Astăzi, Direcția de Sănătate Publică a luat decizia de a nu da vot favorabil desfășurării alegerilor, chiar dacă acestea fusese programate să ai aibă loc în aer liber, pe stadionul “Flacăra” din Moreni.

“Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița aduce la cunoștință membrilor afiliați că Adunarea Generală Extraordinară se amână întrucât Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița nu a dat aviz pozitiv pentru organizarea acesteia în data de de 10.12.2020, în localitatea Moreni”, se arată într-un comunicat al AJF Dâmbovița.

În lupta pentru scaunul de președinte al AJF Dâmbovița mai rămăsese doar trei candidați: Ciprian Prisăcaru, Cristian Catană și Ionuț Iugulescu. Actualul președinte interimar al AJF Dâmbovița s-a retras din lupta pentru șefia fotbalului dâmbovițean.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!