Pagube din cauza vântului în Dâmbovița! Un stâlp a fost doborât la Văcărești

Foto: Arhivă
Publicitate

Vântul puternic a provocat, în ultimele ore, pagube în două localității din județul Dâmbovița. Pompierii au intervenit pentru a îndepărta elemente de construcție pe două străzi din municipiul Târgoviște, dar și un stâlp doborât pe raza comunei Văcărești.

„Ca urmare a manifestării fenomenelor meteorologice prognozate s-au produs mai multe situații care au necesitat intervenția pompierilor, astfel;

-stâlp căzut în comuna Văcărești, pe DJ 721;

-degajare elemente de construcție instabile în municipiul Târgoviște, strada Vasile Voiculescu;

-degajare elemente de construcție instabile în municipiul Târgoviște, pe Bulevardul Mircea cel Bătrân”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Pompierii dâmbovițeni atrag atenția cetățenilor să evite adăpostirea sau trecerea în apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcțiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi ușor dislocate, precum și a imobilelor aflate în construcție”.

Județul Dâmbovița se află marți, 2 aprilie, sub avertizare Cod galben de vânt puternic și vijelii, până la ora 22.00.

Potrivit meteorologilor, pe parcursul zilei de astăzi vântul va avea intensificări susținute, cu viteze de 55…65 km/h, iar local de 70…80 km/h. Pe alocuri se vor semnala vijelii. În zona montană înaltă, rafalele vor depăși 90…110 km/h.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!