Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști pe numele unui bărbat agresiv din orașul Pucioasa

Publicitate

Ionuț Parghel

Pe numele unui bărbat din orașul Pucioasa a fost emis un ordin de protecție provizoriu din cauza unor neînțelegeri cu soția sa

Acesta a devenit agresiv în ultima perioadă și a distrus unul dintre geamurile autorismului care se afla în posesia femeii. După ce a spart geamul mașinii, bărbatul va fi cercetat sub aspectul infracțiunii de distrugere, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

“În după amiaza zilei de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au fost sesizați de către o femeie de 39 de ani, din localitate, cu privire la faptul că soțul acesteia i-a distrus geamul autoturismului.

O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în urma unor neînțelegeri, un bărbat, de 46 de ani, ar fi distrus geamul din dreapta-spate al unui autoturism.

Astfel, pe numele acestuia polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu.

De asemenea, cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competent”.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!