Orașul Pucioasa va avea din nou echipă de fotbal la nivel național! Proiect fotbalist promiţător. “Fotbalul revine în orașul nostru. Și nu oricum!”

Publicitate

Ionuț Parghel
Noul proiect fotbalistic AS FC Pucioasa a început să prindă  contur și se anunță de la bun început a fi unul de viitor. Joi, de la ora 16.00, la Primăria Pucioasa, va avea loc o conferință de presă în care se vor prezenta pe larg toate detaliile despre noua echipă a orașul stațiune.

Pe durata acesteia se va vorbi despre promițătorul proiect fotbalistic, noua denumire a clubului, cum va arata sigla echipei, structura organizatorică, staff-urile administrative și tehnice, dar și despre ce obiective va avea noua echipă în Liga a 3-a. La conferință vor fi prezenți Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa, Cristian Mitrea, președintele clubului, și Cristian Bălașa, antrenorul principal al echipei. Noul proiect fotbalistic AS FC Pucioasa a provocat mult entuziasm în dreptul primarului din Pucioasa. “Nicio secundă nu am abandonat dorința iubitorilor de fotbal de-a avea o echipă a orașului. Mi-am dorit mult asta, însă nu în orice condiții, pentru că detest să investesc în mediocritate! Astăzi pot spune că așteptarea a luat sfârșit. După o perioadă destul de lungă fotbalul revine în orașul nostru. Și nu oricum! Pe stadionul din dealul Patrana vom vedea din vară meciuri de fotbal de calitate, în Liga a 3-a. AS FC Aninoasa se transformă în AS FC Pucioasa. Mulțumesc domnilor Cristian Mitrea (președintele clubului) și Cristian Bălașa (antrenorul echipei), pentru faptul că și-au dorit acest parteneriat. Le urăm bun venit și îi asigurăm de tot sprijinul nostru”, s-a exprimat Constantin Ana, pe o rețea de socializare. Așadar, AS FC Aninoasa va dispărea din peisajul fotbalistic la nivel național și se va transforma în AS FC Pucioasa, formație ce-și propune obiective mărețe la nivelul eșalonului al treilea. Fotbalul la nivel național revine în orașul balneo-climateric după o pauză de zece ani, iar ultima echipă care a reprezentat urbea la Liga a 3-a a fost Viitorul Pucioasa. Mai mult de atât, în ultimii doi ani, la nivel de seniori, la Pucioasa nu a mai existat echipă de seniori.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!