Orașul Găești va avea din nou echipă de fotbal! Urbea din vestul județului va beneficia și de un stadion modern

Publicitate

Ionuț Parghel

 Vești excelente pentru iubitorii de fotbal din orașul Găești. Începând din vara acestui an, urbea din vestul județului va beneficia din nou de echipă de fotbal.

Mai mult de atât, tot din acest an, stadionul “Tineretului” din Găești va fi reconstruit din temelii. Noua arenă va fi dotată cu nocturnă, tribune acoperite, vestiare sub tribuna mare, gazon schimbat și cu sistem de irigație subteran, pistă de atletism cu tartan și un teren sintetic de minifotbal.

Aceste anunțuri au fost făcute, joi, pe o rețea de socializare chiar de primarul orașului Găești, Grigore Gheorghe.

“Dragi prieteni, acum 42 de ani călcam timid pentru prima dată pe acest gazon. Am jucat fotbal până la nivel de Divizia C, având antrenori pe inegalabilul Mimi Ionescu, Niță și Jercan, pentru cunoscători.

Începând cu 1990, până în 2013 când echipa a fost desființată am fost președintele Clubului de fotbal, perioadă când 2 dintre fotbaliștii noștri au ajuns în primul eșalon fotbalistic al țării, este vorba de Bârdeș și Mielușică.

Fotbalul mi-a dăruit mari satisfacții și a sosit momentul să intorc comunității ceea ce mi-a oferit!

Am promis că din vară voi reînființa echipa de fotbal și in bugetul pe anul 2020 am alocat fondurile necesare.

De când sunt primar am onorat toate promisiunile. Astăzi mai fac încă una. Acest stadion va fi reconstruit din temelii. Deja a sosit proiectantul”.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!