Optimism la CSM Târgoviște, înaintea primului duel cu Olympiacos Pireu! Veronika Hroncekova: “Cu siguranță avem șanse să câștigăm”

Publicitate

Ionuț Parghel
Pentru CSM Târgoviște a sosit ziua primului duel cu Olympiacos Pireu din optimile de finală ale Challenge Cup. În această seară, de la ora 19.00, pe tărâm grecesc, formația dâmbovițeană vizează să obțină un rezultat cât mai bun, care să o apropie de calificarea în următoarea fază a întrecerii. Voleibalistele antrenate de Guillermo Naranjo se află în formă bună  pentru acest joc și încearcă să răstoarne calculele hârtiei, cunoscând foarte bine că Olympiacos pornește din postura de favorită în această dublă manșă.

Slovaca Veronika Hroncekova este încrezătoare în CSM că poate obține un rezultat bun la Pireu, dacă va fi aplicată tactica impusă de conducerea tehnică la ultimele antrenamente. “Olympiacos este o echipă mai bună și mai experimentată decât Levski, dar asta nu înseamnă că nu avem șansa noastră de a câștiga. Cred și trebuie să ne concentrăm bine la serviciu și apoi pe blocaj, dar și pe jocul nostru de apărare. Astea consider că sunt atuurile noastre pentru meciul de la Pireu. Cu siguranță avem șanse să câștigăm. Pentru a obține un rezultat bun trebuie să aplicăm pe durata meciului tactica stabilită de antrenorul nostru și să ne apărăm bine la jucătoarele lor cheie. Ne dorim să mergem cât mai mult posibil în Challenge Cup. Este o șansă foarte bună de a obține un succes internațional. Vom face tot posibilul să câștigăm acest joc, astfel încât, să putem lupta pentru calificarea în sferturi. Sunt sigură că fanii noștri ne vor ține pumnii strânși în acest duel. Dorim un un rezultat bun la Pireu, după care la Târgoviște, alături de ei, vrem să ne asigurăm calificarea în următoarea fază a întrecerii”, ne-a declarat Veronika Hroncekova.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!