Optimism la Chindia Târgoviște înaintea duelului cu Botoșani! Emil Săndoi: “Am încredere că ne vom asigura menținerea în Liga 1 cât mai repede posibil”

Publicitate

Chindia Târgoviște se află pe loc de baraj cu cinci etape înainte de finalul campionatului. Cu 22 de puncte acumulate, dâmbovițenii ocupă locul 13 și vor trebui să tragă din greu până la final pentru a scăpa de zona minată a clasamentului.

Conducerea tehnică a echipei este încrezătoare că târgoviștenii vor reuși să scape de retrogradare până la încheierea campionatului. Antrenorul Emil Săndoi consideră că echipa sa se află pe drumul cel bun, după ce runda trecută, roș-albaștrii au obținut toate punctele cu Academica Clinceni, în deplasare.

“Noi cred că am trecut peste acea perioadă mai puțin fastă. A fost și o conjunctură negativă, cu înfrângeri, cu Mioveni și Dinamo, dar a venit succesul de la Clinceni care ne-a adus puncte importante.

Cred că ușor-ușor revenim pe drumul pe care am a fost o bună perioadă de timp. Am încredere că vom reuși să ne îndeplinim obiectivul și să ne asigurăm menținerea în Liga 1 cât mai repede posibil”, a transmis Emil Săndoi.

Mâine după-amiază, de la ora 17.30, pe arena „Ilie Oană” din Ploiești, Chindia va întâlni pe FC Botoșani, într-un joc ce va conta pentru etapa a 5-a a play-out-ului. În partida cu moldovenii, elevii lui Emil Săndoi țintesc toate punctele pentru a-și îmbunătăți situația din clasament. Disputa se anunță una dificilă pentru târgovișteni, chiar dacă dâmbovițenii afișează un moral bun după succesul înregistrat la Clinceni.

“Întâlnim o echipă care a fost obișnuită cu play-off-ul în edițiile anterioare ale campionatului. Au pierdut niște jucători, e drept, dar au rămas câteva individualități”,a  precizat Emil Săndoi cu o zi înainte de disputa dintre cele două formații.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!