Opt proiecte în derulare și alte trei gata de start pe infrastructura educațională de la Târgoviște

Publicitate

Modernizări importante la Colegiul Național ”Constantin Carabella” din Târgoviște! De câteva luni, aici se lucrează la o modernă sală de sport, lucrare care, potrivit primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan, este în grafic. La momentul finalizării, aceasta va fi cea mai modernă bază sportivă școlară din Târgoviște.

”La începutul anului viitor, cei aproximativ 800 de elevi ai acestei unități de învățământ vor beneficia de o baza sportivă de excepție, care va cuprinde atât o sală de sport, cu toate dotările, cât și un teren multifuncțional”, a precizat primarul municipiului.

Valoarea contractului este de 2.655.048,37 lei, iar sursa de finanțare este asigurată din bugetul local.
Pe lângă această investiție, la Târgoviște se lucrează concomitent la opt investiții din zona infrastructurii educaționale: Realizare Bază sportivă la Colegiul Naţional “Constantin Carabella”, Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșele nr. 13, 14, 16 și 8; Reabilitarea, modernizarea şi echiparea Grădiniţei cu Program Prelungit Nr.13; Reabilitare şi consolidare Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 15; Construire grădiniță în cartierul Sagricom.

În perioada următoare, vor debuta lucrările propriu-zise la alte unități de învățământ, în cadrul următoarelor proiecte:  Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin extinderea, reabilitarea, modernizarea şi echiparea Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul”, Şcolii Gimnaziale „Matei Basarab”, Grădiniţei nr.8 „Rază de Soare”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!