Omicron restricționează accesul la cinematografele din lume. Anunțat și la ”Independența” din Târgoviște, filmul ”Morbius”, amânat cu trei luni de Sony Pictures

Publicitate

Anunțat și la Cinematograful ”Independența” din Târgoviște, pentru data de 28 ianuarie 2022, filmul ”Morbius”, un spinoff „Spider-Man” cu Jared Leto în rol principal, a fost amânat cu trei luni chiar de către Studiourile Sony Pictures.

Premiera va avea loc în jurul datei de 1 aprilie, asta din cauza răspândirii cu repeziciune a variantei Omicron a coronavirusului cu care se confruntă întreaga lume, situație care a impus restricții în sălile de cinema.

În acest caz, Cinema ”Independența” a programat, în aceeași dată, filmul „Tabăra”, o producție autohtonă de mare succes de public.

Filmul ”Tabăra” spune povestea unor copii care ajung într-o tabără de “deztehnologizare” în care sunt învățați să scape de dependența de tehnologie, de la telefoane până la social media și tablete. Filmul are un scop moralizator, însă este combinat cu mult umor și intrigi interesante. ”Tabăra” este un film românesc independent și, totodată, ultimul proiect al trupei 5GANG.

Pentru Cinema ”Independența”, puteți urmări programul sau rezerva bilete la:

https://www.cinema-independenta.ro/

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!