Olimpicii Ulmi a schimbat liderul în campionat! Ce spune un oficial despre lupta pentru titlu, purtată între Gloria Corneşti şi Recolta Gura Şuţii

Publicitate

Ionuț Parghel
Olimpicii Ulmi a “detonat” bomba în etapa a 25-a a Ligii a 4-a dâmbovițene. Echipa din apropierea Târgoviște a schimbat liderul campionatului județean după ce a învins Recolta Gura Șuții, cu 2-1, la capătul reușitelor semnate de R. Mădăran și Iliescu. După succesul neașteptat al Olimpicilor, Gloria Cornești a luat fața Recoltei și a urcat pe primul loc în eșalonul de elită al județului.

În schimb, după ce a produs a doua înfrângere Recoltei în acest campionat, oficialii Olimpicilor au lăsat de înțeles că Gura Șuții este sub Cornești în lupta pentru titlul județean. “Am meritat victoria cu Recolta, noi am arătat că suntem mai buni. Am obținut toate punctele jucând și fără trei jucători importanți. Ne așteptam să facem o figură frumoasă. Cine a fost la stadion a văzut că noi am arătat fotbal. Arbitrajul a fost foarte bun și echidistant. Se poate spune că am schimbat liderul. Cert e faptul că în lupta pentru titlu Gloria Cornești este mai puternică decât Gura Șuții. Acum, a rămas ca această necunoscută să se stabilească în meciul direct. Într-adevăr, Recolta a făcut o contestație pe un jucător de-al nostru. Vă spun de pe acum că nu au cum să o câștige atâta timp cât a fost făcută pe Radu Șeran, unul dintre cei mai vechi jucători din lotul nostru”, ne-a declarat Cosmin Păun, reprezentantul Primăriei Ulmi la echipa de fotbal din localitate. După succesul cu Gura Șuții, formația din Ulmi se menține pe locul 5, cu 47 de puncte acumulate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!