Ofertă fabuloasă pentru dâmbovițeanul Octavian Popescu! Patronul FCSB-ului nu vrea să-l vândă

Publicitate

Fotbalistul dâmbovițean Octavian Popescu are o ofertă de 13 milioane de euro, dar Gigi Becali, patronul FCSB-ului, nu vrea să renunțe prea curând la puștiul minune din Nucet. Latifundiarul din Pipera este convins că poate obține mai mulți bani pe jucătorul de 18 ani.

Gigi Becali a dezvălui că echipa care l-a ofertat pe Octavian Popescu este  din Serie A. Conform afirmațiilor făcute de patronul roș-albaștrilor, mai multe cluburi se bat pentru tânărul fotbalist, printre care și Juventus Torino.

„O refuz pentru că e un jucător pe care poți să iei 50. Dacă-l dai pe ală care poți să iei 50 cu 13, nu o să mai iei niciodată 50! Am o perlă, o să iau 50! E jucător de geniu, nu-l scoate nimeni din echipă. Peste trei ani, poate o să iau 100! Din Italia, mi se pare că Juventus. Sunt mai multe cluburi care-s interesate. Când vorbeam cu unii, mă sunau alții. Eu l-am botezat, l-am făcut creștin-ortodox”, a precizat Gigi Becali la Digi Sport.

Mai mult de atât, pe lângă cele 13 milioane de euro, Gigi Becali ar fi urmat să păstreze și 15% din drepturile pentru Octavian Popescu.

Tânărul fotbalist este cotat de Transfermarkt la 1,2 milioane de euro. În ultimul sezon, Popescu a evoluat în 34 de meciuri, în toate competițiile. În Liga 1, jucătorul a marcat 4 goluri și a oferit 8 assist-uri. Gigi Becali i-a setat lui Tavi Popescu o clauză de reziliere de 100 milioane de euro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!