Odobești: Arsă de vie în propria casă! Pompierii nu au mai putut salva victima din incendiul care i-a cuprins locuința. GALERIE FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit, joi de dimineață, la o casă din localitatea Crovu, comuna Odobești. O femeie în vârstă de 83 de ani a fost găsită carbonizată, după ce locuința în care locuia a fost mistuită de flăcări.

Pompierii din cadrul Detașamentului Titu și de Garda Potlogi au reușit să stingă flăcările care au distrus casa, dar nu au m i putut salva bătrâna care locuia acolo.

Cauza incendiului, potrivit ISU Dâmbovița, este producerea unui scurtcircuit electric produs la un televizor aflat sub tensiune.

“În această dimineață, în jurul orei 08:30, pompierii de la Detașamentul Titu și Garda Potlogi au fost alertați și au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Crovu, comuna Odobești.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul locuinței și anexele alăturate, acesta fiind observat și anunțat cu întârziere.

Din nefericire, evenimentul s-a soldat cu o victimă, o femeie în vârstă de 83 de ani, găsită decedată (carbonizată) în interiorul unei anexe (utilizată ca dormitor).

Operațiunea de stingere a durat aproape 2 ore, pompierii reușind să protejeze și să salveze din calea flăcărilor o proprietate învecinată (locuință și anexe).

Au ars: acoperișul casei pe o suprafață de cca.70 mp, acoperișul anexelor gospodărești pe o suprafață de cca.100 mp, obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, lemne de foc, plante furajere și alte materiale combustibile.

Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că un scurtcircuit electric produs la un televizor aflat sub tensiune este cauza probabilă a producerii incendiului”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Sursă foto: ISU Dâmbovița

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!