Obiectivele turistice dâmbovițene, prezentate la Târgul de Turism al României. În premieră, este promovat Drumul Brâncovenilor

Publicitate

Dâmbovița, prezentă la Târgul de Turism al României!

Astăzi, în prima zi a acestui eveniment, la inaugurarea standului de prezentare a județului a participat și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, instituție care și anul acesta s-a unit cu Primăria Târgoviște, pentru prezentarea celor mai frumoase și interesante obiective turistice dâmbovițene și târgoviștene.

”Un județ cu o istorie atât de bogată, cu Munții Bucegi, cu monumente naturale precum Babele și Sfinxul, Peștera Ialomiței, dar și Curtea Domnească cu Turnul Chindiei, Stațiunea de Interes Național Peștera Padina și Stațiunea Balneoclimaterică Pucioasa, nu are cum să nu fie reprezentant, de fiecare dată, la Târgul de Turism al României ROMEXPO.

Astăzi, chiar din prima zi a acestui eveniment național, am participat la inaugurarea standului Județului Dâmbovița.

Anul acesta, pe lângă toate obiectivele turistice dâmbovițene, promovăm «Drumul Brâncovenilor», traseu care parcurge toate monumentele din județul Dâmbovița, de la Potlogi până la Târgoviște, ridicate de Constantin Brâncoveanu în timpul domniei sale.

Și nu este singura surpriză pregătită vizitatorilor de la acest târg! Le vom prezenta și zona montană dâmbovițeană printr-un clip în care am reușit să surprindem doar o mică parte din ceea ce are de oferit județul nostru”, a transmis astăzi șeful administrației județene.

Corneliu Ștefan a amintit că va fi înființată și Organizația de Management al Destinației Dâmbovița care va veni în în întâmpinarea mediului privat din domeniul HORECA, dar și a localităților cu potențial turistic

”Vreau să devenim un județ care să profite la maximum de tot ceea ce are de oferit turiștilor”, este unul dintre obiectivele președintelui CJD.

Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României are loc în perioada 24 – 27 februarie 2022, fiind dedicat atât agențiilor de turism, touroperatorilor, participărilor internaționale și serviciilor turistice, cât si zonelor turistice din România prin intermediul: Unităților Administrativ Teritoriale, Consiliilor Județene, Primăriilor, Asociațiilor de Turism, Oficiilor de Turism.

Ajuns la cea de-a 45-a ediție, Târgul de Turism al României este locul de prezentare atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare în orice vacanță. Expoziția prezintă cele mai noi și interesante oferte turistice, fiind un eveniment adresat agențiilor de turism și touroperatorilor, unităților de cazare și de agrement, precum și prestatorilor de diverse servicii în turism sau autorităților de turism locale, naționale și internaționale.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!