O victorie și o înfrângere pentru echipele dâmbovițene în etapa a 2-a a Ligii a 3-a. Flacăra Moreni, câștigătoare la Bascov

Publicitate

Etapa a doua a Ligii a 3-a a adus o victorie și o înfrângere în contul echipelor dâmbovițene.

Din rândul formațiilor noastre, învingătoare a fost Flacăra Moreni. Într-o dispută susținută în deplasare, morenarii și-au arătat superioritatea și au depășit Unirea Bascov, cu 3-2.

În partida cu argeșenii, Petculescu a deschis scorul la jumătatea primei reprize, după care, până la finalul acesteia gazdele au revenit pe tabelă la capătul reușitelor semnate de Iamandi (29) și Marcu (33).

Actul secund a aparținut în totalitate morenarilor. Aceștia au restabilit echilibrul pe tabelă, 2-2, prin Cernea, iar în ultimele secvențe ale întâlnirii au dat lovitura decisivă prin Pătulea (90).

După succesul de la Bascov, Flacăra a urcat pe locul 4, în C6, cu 4 puncte acumulate. Etapa viitoare, pe teren propriu, elevii lui Gabriel Paraschiv vor întâlni pe CSO Filiași.

Tot în această etapă, FC Pucioasa s-a recunoscut înfrântă în deplasare de a Filiași. În partida cu oltenii, puciosenii au cedat cu 0-1, la capătul unui gol reușit de Armășelu, în minutul 77 al disputei. Cu doar un punct acumulat, Pucioasa se află pe locul 7 în serie. Runda viitoare, acasă, băieții lui Nicu Croitoru vor înfrunta pe Vedița Colonești.

De asemenea, marți, 22 septembrie, pe arena din Dealul “Patrana”, Pucioasa și Flacăra se vor întâlni într-un joc ce va conta pentru turul 2 al Cupei României, ediția 2020-2021.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!