O tigaie uitată pe aragaz era să provoace o tragedie în Târgoviște! O persoană a ajuns la spital, iar alte 18 au fost evacuate

Publicitate

O tigaie uitată pe aragazul pornit a dus, sâmbătă seara, la izbucnirea unui incendiu, într-un bloc de pe strada General I.E. Florescu, din municipiul Târgoviște.

În interiorul apartamentului, pompierii au găsit o persoană intoxicată cu fum, conștientă și cooperantă. Victima a primit primul ajutor de la echipajul SMURD, iar apoi a fost transportată la spital, de către echipajul SMURD, pentru îngrijiri medicale.

Totodată, din cauza degajărilor de fum, au fost evacuate 18 persoane de la etajele 2 și 3 ale blocului.

Au ars în interiorul apartamentului câteva elemente de plastic și de mobilier. De asemenea,, pompierii au ventilat casa scării pentru evacuarea fumului.

La locul incendiului au fost mobilizați pompierii Detașamentului Târgoviște, care au intervenit cu 3 autospeciale de stingere, o autospecială de salvare de la înălțime și un echipaj SMURD.

„La locul incendiului, pompierii au constatat că acesta se manifestă într-un apartament de la etajul 2 al blocului, cu mari degajări de fum. Echipajele de pompieri au găsit o persoană intoxicată cu fum. Aceasta a primit primul ajutor de la echipajul SMURD. Incendiul a fost lichidat rapid de pompieri”, au transmis pompierii dâmbovițeni.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!