O târgovișteancă a impresionat din plin la Românii au talent! La 54 de ani și-a îndeplinit un vis de copilărie

Publicitate

Jurații de la Românii au talent au fost impresionați de o concurentă din Târgoviște la ediția din 15 aprilie. Vasilica Stan, în vârstă de 54 de ani, s-a prezentat excepțional pe scenă și i-a dat gata pe jurați  cu vocea ei extraordinară.

Femeia, de profesie bucătar, la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, a interpretat perfect un șlagăr din repertoriul Angelei Similea: “Să mori din dragoste rănită”. După interpretarea de excepție, bucătăreasa de la unitatea spitalicească a fost una dintre revelațiile serii ale emisiunii de la PRO Tv, urmărite de milioane de români.

Prin urcarea pe scena de la Românii au talent, Vasilica și-a împlinit un vis din copilărie. Femeia a spus că înclinația spre muzică o are de mică, dar cursul vieții a dus-o  cu totul și cu totul în altă parte.

“Sunt din Târgoviște, mă numesc Stan Vasilica și am 54 de ani. Talentul meu este muzica. Pasiunea asta o am de mică, dar, din păcate, nu am luat-o pe drumul ăsta. Așa a fost să fie. Meseria actuală este de cea de bucătar, la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște.

Nu mă regăsesc în meseria asta (de bucătar). Eu nu mă regăsesc decât în muzică. De mic copil am în sânge chestia asta. Eu am muncit că trebuie să muncesc”,a  transmis târgovișteanca.

Vasilica i-a impresionat foarte mult pe jurați cu interpretarea  de excepție a șlagărului “Să mori de dragoste rănită”, cântat de Angela Similea. Andi Moisescu a fost extrem de emoționat de cum a interpretat târgovișteanca celebra piesă.

„Doamnă, să știți că și eu am ascultat bine Angela Similea în copilărie, că am prins din plin o copilărie  care se difuza Angela Similea la radio. Ceea ce m-a surprins la dumneavoastră, aproape că mi-au dat lacrimile de cât de bine ați studiat-o pe Angela Similea. Doamnă este admirabil ce ați făcut la 54 de ani, v-ați făcut curaj. Ne uimiți pur și simplu. Ați avut momente în care parcă o ascultam pe Angela Similea. Vă spun la modul cel mai sincer, atât de bine ați cântat. Aveți o chemare în direcția asta”, a spus Andi Moisescu.

În urma prestației de excepție de pe scenă, jurații au răsplătit-o cu patru de “DA”. Totodată, ea a acces în faza următoare a show-ului.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!