O sportivă la CSȘ Târgoviște reprezintă România la Campionatul Balcanic de lupte. Georgiana Filip-Paic: “Are toate resursele să termine podium”

Publicitate

Ionuț Parghel
O luptătoare a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște reprezintă în acest week-end România la Campionatul Balcanic de cadeți. Simona Ionescu, antrenată de Georgiana Filip-Paic va lupta în aceste zile pentru un loc pe podium la Balcaniada, găzduită de orașul Sarajevo, din Bosnia-Herțegovina.

Sportiva dâmbovițeană este proaspăt medaliată cu argint la Campionatul Național de lupte pe plajă pentru cadeți, iar la Balcaniadă va concura în limitele categoriei 53 de kilograme. Tot în acest an, Simona a terminat pe locul 5 la Naționalele de lupte pentru juniori. Balcaniada de la Sarajevo reprezintă prima competiție internațională la care va lua parte sportiva de la CSȘ Târgoviște. “Este primul concurs internațional la care va lupta. Are toate resursele să termine pe podium. Să sperăm că emoțiile primei competiții de asemenea nivel nu o să-și pună amprenta în evoluțiile ei”, ne-a declarat Georgiana Filip-Paic. Simona Ionescu și-a asigurat prezența la Balcaniadă după ce s-a prezentat bine la o selecție organizată de forul național de lupte.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!