O speranță a voleiului dâmbovițean a participat cu echipa națională U16 a României la Turneul Balcanic de calificare la Campionatul European

Publicitate

Una dintre speranțele voleiului dâmbovițean, Andreea Neagu, sportivă legitimată la CSȘ Târgoviște, a participat în perioada 09-13 martie cu echipa națională U16 a României la Turneul Balcanic de calificare la Campionatul European, programat în perioada 10-17 iulie, în Ungaria și Slovacia.

Sportiva dâmbovițeană a fost folosită de staff-ul naționalei “tricolore” în mai multe meciuri în cadrul turneului găzduit de Serbia. Jocurile susținute de România în țara vecină au fost primele în naționala U16 a României pentru sportiva descoperită de Ion Atanasiu.

România a încheiat pe locul 4 Turneul Balcanic de calificare la Campionatul European din acest an, după ce a înregistrat o victorie (3-0 cu Macedonia de Nord) și trei înfrângeri (0-3 cu Turcia, 0-3 cu Serbia și 0-3 cu Bulgaria).

Cum a terminat pe primul loc grupa, Serbia s-a calificat la turneul final al Campionatului European, iar pentru România și celelalte formații va mai exista o șansă de calificare în luna mai.

Sursă foto: doarvolei.ro

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!