O speranță a luptelor dâmbovițene, medaliată cu bronz în penultima etapă a Campionatului Mondial de lupte pe plajă

Publicitate

Una dintre marile speranțe ale luptelor dâmbovițene a încheiat la înălțime penultima etapă a Campionatului Mondial de lupte pe plajă, desfășurată la Paralia Katerini.

Simona Ionescu, sportivă legitimată la CSM Târgoviște a reușit să aducă o medalie importantă delegației României, prezentă la competiția din Grecia. La capătul concursului, destinat categoriei 60 de kilograme, dâmbovițeanca a cucerit medalia de bronz. Simona și-a asigurat locul pe podium după ce a devenit învingătoare într-una dintre finalele mici ale concursului.

În urmă cu doar câteva săptămâni, la alte doua turnee desfășurate în Turcia și Franța, Simona a reușit să se claseze pe locurile 4. Rezultatele pe care Simona le-a adus, o face pe aceasta să ne reprezinte la Turneul Final al Campionatului Mondial, ce va avea loc la Constanța, în luna septembrie.

În penultima etapă a Campionatului Mondial de lupte pe plajă, România a cucerit patru medalii, prin sportivii: Ștefania Priceputu (cat. 50 kg) – aur, Cătălina Axente (+70 kg) – aur, Ștefan Coman (60 kg) – argint și Simona Ionescu (60 kg) – bronz.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!