O speranță a handbalului dâmbovițean va juca la Turneul Valoare al CN pentru junioare 2. Echipa la care evoluează are victorii pe linie în acest sezon

Publicitate

Sezon la înălțime pentru o speranță a handbalului dâmbovițean! Izabela Gânju s-a calificat cu echipa Sepsi SIC Sfântu Gheorghe la Turneul Valoare dedicat junioarelor Under 17.

Formația din Covasna a obținut calificarea la puternica întrecere după ce a terminat pe primul loc în Seria E a Campionatului Național. Mai mult de atât formația covăsneană a încheiat seria cu victorii pe linie. Atât în tur, cât și în retur, echipa unde evoluează și jucătoarea dâmbovițeană, a trecut de fiecare de Corona Brașov, CSȘ Sighișoara, CSȘ Făgăraș, CSȘ Odorheiu Secuiesc și CSM Csikszereda. În urma succeselor duble cu cele cinci echipe, Sepsi a acumulat 38 de puncte.

La turneul Valoare , care va avea loc în perioadele 2-4 aprilie (turul) și 20-22 mai (returul), Sepsi SIC va înfrunta formațiile AHCS Cîțu Timișoara, CSM Făgăraș și ACS Băile Herculane, venite din seria geografică F.

Conducerea tehnică a formației covăsnene își dorește ca Sepsi să aibă parte de rezultate bune și în noua fază a întrecerii, dar totodată, componentele echipei să facă pasul spre marea performanță. “Ne bucură evoluția fetelor la acest turneu, în afara rezultatelor bune, mai important este însă că au arătat o creștere de formă față de turneul precedent, acasă, la Sfântu Gheorghe.

Ne bucurăm, dar cel mai important este să păstrăm concentrarea, pentru că pe lângă momentele foarte bune de joc, au existat și altele mai puțin bune, pe care trebuie să le corectăm. Ne așteaptă meciuri mai dificile în următoarele faze ale campionatului, dar numai prin dueluri tari fetele pot crește pentru ceea ce le va aștepta în carieră.

Ne dorim să avem rezultate bune acum, dar mai ales ca ele să facă pasul către marea performanță”, a precizat antrenorul echipei Carmen Cartaș, pentru realitateadecovsana.ro, la jumătatea lunii martie.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!