O speranță a atletismului de la CS Târgoviște, de două ori pe podium la Cupa României pentru juniori I

Publicitate

Atleta Clubului Sportiv Târgoviște Maria Balache a încheiat în forță Cupa României pentru juniori I (U20), găzduită în acest week-end de stadionul “Nicolae Dobrin” din Pitești. La capătul unor evoluții foarte bune, sportiva U16 a clubului  târgoviștean a încheiat pe podium probele de 100  m și 200 m.

În prima zi a competiției, eleva Desdemonei Banu Ionescu a încheiat pe locul 2 proba de 100 m, după ce, acele ceasului s-au oprit la 13.05. În schimb, în a doua zi a concursului, Maria a terminat pe același loc și proba de 200 m, cu timpul de 26,80.

Cupa României pentru juniori I a reprezentat prima competiție de verificare pentru atleta Maria Balache în vederea participării la Campionatele Naționale în aer liber din acest an.

Stadionul “Nicolae Dobrin” din Pitești a găzduit în zilele de vineri și sâmbătă trei competiții de atletism extrem de interesante.

Pe parcursul celor două zile, zeci de atleți din întreaga țară au concurat la Cupa României pentru juniori 1 (U 20), Campionatul Național de seniori –Etapa 1 și la Campionatul Național de 5 000 m și 10 000 m pentru seniori și tineret (U23).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!