O româncă a bătut cu pumnii și picioarele doi polițiști în Italia! A fost nevoie de intervenția militarilor pentru imobilizare

Publicitate

O româncă care locuia de ceva timp în Italia și care se ocupa de îngrijirea a doi bătrâni, a lovit cu pumnii și picioarele doi polițiști italieni, astfel încât a fost nevoie de intervenția militarilor pentru ca aceasta să poată fi imobilizată, scrie Antena3.ro.

Totul a început când vecinii celor doi bătrâni de care se îngrijea femeia au sunat la 112 pentru a anunța ca aceasta îi maltratează, fiind violentă verbal și fizic la adresa acestora. Pentru a vedea care este situația, doi polițiști s-au deplasat la adresa indicată pentru a aplana situația.

Acela a fost momentul în care oamenii legii au fost loviți cu sălbăticie de femeie. Polițiștii au cerut sprijinul militarilor de la N. OR Siena și cei din staţia Monteroni d’Arbia, potrivit sursei citate.

Cei doi vârstnici se află într-o stare psihică dezechilibrată din cauza traumelor suferite, însă starea lor fizică este una stabilă. Românca riscă să petreacă mulți ani în închisoare, fiind acuzată de rele tratamente, precum și de lovirea polițiștilor, scrie Antena3.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!