O profesoară de 56 de ani a distribuit imagini indecente cu ea în grupuri cu elevii pe WhatsApp!

Publicitate

O profesoară de educație tehnologică din județul Olt este considerată acum o victimă a școlii online, căci mediul virtual pare că a schimbat mentalitatea nu doar a elevilor, ci și a cadrelor didactice care au ajuns să facă gesturi neînțelese.

Profesoara a intrat în atenția opiniei publice după ce a distribuit pe grupuri de WhatsApp cu elevi fotografii cu ea, în ipostaze indecente, scrie ziarulunirea.ro.

Acest incident a ajuns imediat și în atenția profesorilor, care au anunțat de urgență conducerea școlii respective. De asemenea, a fost anunțat  Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt, profesoara fiind cercetată disciplinar din cauza faptelor ei, scrie sursa citată.

Se pare că fotografiile au circulat foarte repede între elevi, unii dintre aceștia salvând pozele în telefon.

„E un incident regretabil, dar nu cred că trebuie să facem din el un subiect de ştiri mondene, gen tabloide. Eu cred că doamna acum trăieşte o experienţă nefericită şi a încerca să profităm de situaţia doamnei care este şi într-o situaţie personală nu chiar bună… Nu mi se pare în regulă să abordăm acest subiect. Eu nu am dorit şi nu vreau să văd acele fotografii“, a declarat prof. Victor Iacobescu, potrivit ziarulunirea.ro.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!