O nouă surpriză la Teatrul ”Tony Bulandra” Târgoviște, după redeschidere. Vineri, 19 februarie, o piesă de excepție, dar cu număr limitat de spectatori

Publicitate

Închis la propriu, din cauza pandemiei de COVID-19, luni în șir, de luna trecută, odată cu scăderea ratei de incidență a îmbolnăvirilor, Teatrul ”Tony Bulandra” din Târgoviște a așteptat cu nerăbdare reîntâlnirea cu publicul, astfel că surprizele culturale se țin lanț.

După succesul răsunător pe care l-a obținut coproducția româno-portugheză „Argonautas” pe scena din Lisabona (Comuna Teatro de Pesquisa), regizorul Mc Ranin, managerul instituției teatrale, a găsit momentul oportun pentru repunerea în scenă a acestei super producții, dar de data asta cu o distribuție în exclusivitate alcătuită din actori români.

Astfel, ”Argonautas” devine prima super producție cu care se redeschide Sala Mare a Teatrului în urma lucrărilor la scenă și lumini.

Spectacolul „Argonautas” este o revalorizare a expediției argonauților, cei 50 de eroi care l-au însoțit pe Iason și care, cu 50 de ani înainte de războiul Troiei, au plecat în căutarea Lânii de Aur. Este o metaforă pentru odiseea omului modern care pleacă în căutarea unui loc pe care să-l poate numi acasă și unde să se poată exprima liber, fără constrângeri sociale sau culturale.

Lâna de Aur reprezintă tocmai aflarea acestui loc de bogăție și prosperitate, unde ajungi purtat de valurile vieții și însoțit de diferiți oameni care îți sunt mentori, prieteni sau contraexemple. Lunga expediție simbolizează drumul inițiatic – este descrierea făcută piesei de reprezentanții Teatrului.

Spectacolul va avea loc vineri, 19 februarie, începând cu ora 19:00, în Sala Mare, dar cu un număr de locuri limitat și păstrând bineînțeles toate regulile de protecție sanitară în vigoare.

Bilete online: https://www.eventim.ro/ro/bilete/ulysse-now-targoviste-teatrul-municipal-tony-bulandra-1225676/performance.html sau la telefonul agenției de bilete a teatrului: 0245.210.046; WhatsApp: 0799.759.012; E-mail: rezervari@tonybulandra.ro. Programul de lucru: L – D: 09:00 -19:00.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!