O nouă ediție a Festivalului Peștera – Padina. Trei seri cu artiști renumiți și peisaje de poveste în Bucegi

Publicitate

Povestea muntelui merge mai departe și în 2022cu Festivalul Peștera  – Padina!

Evenimentul organizat în vârful Bucegilor Dâmbovițeni în perioada 12-14 august vine și anul acesta cu surprize structurate pe categorii muzicale.

Spectacolele vor avea loc în zona Telecabina Peștera din masivul Bucegi, iar  programul artistic va începe, în fiecare zi, de la ora 18:00.

Sunt așteptați toți cei care iubesc muntele, răcoarea, distracția, muzica bună și companiile prietenoase.

Debutul va avea loc vineri, 12 august 2022, cu un regal folcloric susținut de: Doinița și Ionuț Dolănescu, Nineta Popa, Simona Dinescu, Florentina Mîinea, Ileana Pavelescu, Loredana Dobrescu și Yuriy Tsiple. Spectacolul tradițional va fi acompaniat de Orchestra  Populară „Chindia’’ dirijată de Ionuț Dumitrescu. Nicu Paleru și taraful său vor încheia seara cu muzică de petrecere.

În a doua zi a Festivalului, pe 13 august, programul festivalului va fi completat de muzica rock. Astfel, două dintre cele mai îndrăgite formații românești vor fi prezente la festivalul montan: Holograf – una dintre cele mai longevive și de succes trupe din România va oferi un spectacol plin de viață prin intermediul pieselor moderne și melodioase.

Publicul va asculta în inima munților și povestea celor de la Direcția 5, care au pregătit un super-concert cu hit-urile pe care trupa pop-rock le-a lansat de-a lungul celor peste 30 de ani de existență.

Ultima zi a Festivalului Peștera Padina va sta sub semnul distracției variate.

DJ Yaang de la Kiss FM va susține un spectacol la înălțime. Veți putea asculta piese dance, remixuri, mashup-uri, remixuri rock, hituri românești și internaționale. De la petrecere nu vor lipsi nici animatoarele.

Așadar, Consiliul Județean Dâmbovița și  Centrul Județean de Cultură vă așteaptă în weekendul 12-14 august cu muzică de cea mai bună calitate, la peste 1500 m înălțime, într-un peisaj care îți taie respirația.

𝗔𝗰𝗰𝗲𝘀𝘂𝗹 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗴𝗿𝗮𝘁𝘂𝗶𝘁!

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!