O nouă donație de boilere pentru unități școare, dispensare și centre sociale din Dâmbovița

Publicitate

O nouă donație în cadrul campaniei umanitare derulate în Dâmbovița de Crucea Roșie și Ariston Thermo România.

Este vorba despre campania umanitară Ariston Comfort Challenge prin care cele două societăți și-au asumat misiunea de a transforma accesul la apă caldă din lux în normalitate.

De data asta Crucea Roșie Dâmbovița a primit un număr de 45 de boilere pentru școli, grădinițe, dispensare și Centre Sociale din județul Dâmbovița.

”Prin această campanie, împreună cu partenerul nostru Ariston Thermo România ne-am propus să acoperim cât mai mult din nevoia de apă caldă resimțită în prea multe unități de învățământ și centre locative din județul Dâmboviţa”, au declarat reprezentanții Crucii Roșii Dâmbovița.

Vă reamintim că, în noiembrie 2019, pentru al doilea an consecutiv, Crucea Roșie și Ariston Thermo au adus confortul în viața câtorva mii de elevi, preşcolari şi persoane asistate în centre sociale din Dâmboviţa, care au de atunci acces la apă caldă prin echiparea școlilor și centrelor cu boilere performante donate de Ariston Thermo România.

Anul trecut, 26 de boilere având capacități între 30 și 100 de litri au ajuns în Dâmboviţa.

O statistică “la rece” arată că 1 din 4 români nu au acces la apă caldă. Indiferent de sezon, acest lucru reprezintă pentru mii de copii și bătrâni lipsa unui confort minim și condiții grele de trai, care de cele mai multe ori, au impact negativ asupra vieții.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!