O nouă bază sportivă va fi construită la Târgoviște. Finanțarea de peste 5 milioane lei vine de la Compania Națională de Investiții

Publicitate

Încă o bază sportivă va fi construită în municipiul Târgoviște.

Aceasta va fi situată în imediata vecinătate a Complexului Turistic de Natație și a terenului sintetic de antrenament.

Potrivit primarului municipiului, Cristian Stan, Complexul sportiv, cu o suprafață de peste 13.000 mp, va cuprinde: teren pentru fotbal, cu instalație de nocturnă și tribună cu 500 locuri; teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, cu instalație de nocturnă; clădire pentru vestiare; parcare pentru 55 de autoturisme; alei pietonale; spații verzi.

”Astfel, în paralel cu lucrările de la stadionul ”Eugen Popescu”, după finalizarea, în ultimele 12 luni, a terenului sintetic de antrenament din vecinătatea Complexului Turistic de Natație, a sălii de sport a Clubului Sportiv Școlar, a bazei sportive de la Colegiul Național  Constantin Carabella sau a sălii de sport de la Școala Gimnazială Mihai Viteazul, o altă investiție contribuie la modernizarea infrastructurii sportive din municipiul Târgoviște”, a precizat edilul.

Proiectul este în faza de evaluare a achiziției publice de lucrări și este finanțat prin Compania Națională de Investiții, având o valoare de 5.616.403,81 lei.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!