O mare speranță a boxului târgoviștean va urca în ring la Campionatul European pentru juniori. “Îmi doresc să cuceresc o medalie cât mai strălucitoare”

Publicitate

Ionuț Parghel
Dâmbovițeanul George Marin începe încet-încet să-și facă un nume în boxul românesc. Pugilistul Clubului Sportiv Târgoviște arată că este predestinat succesului încă de mic. După ce în 2016 a devenit campion al României la Campionatul Național de cadeți (cat. 50 kg), doi ani mai târziu, sportivul antrenat de Gheorghe Stan, Alexandru Stan și Ioan Găzdac a ajuns campion al României la Campionatul Național la juniori, în limitele categoriei 60 de kilograme.

Oficialii forului național de box nu au rămas impasibili la rezultatele impresionante înregistrate de speranța pugilistică târgovișteană și l-a chemat pe George imediat la lotul național de juniori al României. Mai mult de atât, aceștia au decis că talentatul sportiv trebuie să boxeze la ediția din acest an a Campionatului European de juniori, care va fi găzduit de Rusia, în perioada 8-17 octombrie. Pentru a se pregăti cât mai bine pentru puternicul turneu continental, pugilistul Clubului Sportiv a fost “înregimentat” în lotul “tricolor” care se află în cantonament la Brăila, sub atenta coordonare a antrenorilor federali. Mai mult de atât, pentru a mai scăpa de febra meciurilor de la European, George a mers cu lotul și în Ucraina, unde a participat la un turneu de pregătire, la capătul căruia a bifat o victorie și un rezultat de egalitate, în meciurile cu pugiliști din țara vecină. Cu 17 zile înainte de startul turneului continental boxerul trage din greu în cantonamentul de la Braila și este încrezător că poate obține un rezultat bun în Rusia. “Îmi doresc să cuceresc o medalie cât mai strălucitoare. Sunt hotărât să dau totul în ring. Antrenamentele desfășurate la Brăila sunt solicitante, dar în același timp extrem de folositoare. Cu multă ambiție și devotament arătate sunt încrezător că pot obține un rezultat bun la Campionatul European”, a spus George Marin pentru site-ul oficial al Clubului Sportiv Târgoviște. Încă de când a devenit campion național la cadeți, pugilistul a fost văzut de specialiști ca fiind o mare speranță a boxului târgoviștean.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!