O lumânare aprinsă a dezlănțuit dezastrul într-un apartament din municipiul Târgoviște. Un bătrân a fost salvat de pompieri

Publicitate

Un incendiu puternic izbucnit  lumânare aprinsă a afectat, astăzi, un apartament dintr-un bloc de pe Aleea Trandafirilor, din municipiul Târgoviște. Un bătrân aflat în locuință s-a aflat la un pas de moarte. Acesta a fost salvat de pompierii târgoviștenii, care l-au evacuat repede pe bărbat din imobil. Imediat, după ce a fost scos din locuință, bătrânul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

“Astăzi, 17 septembrie 2020, în jurul orei 11.30, pompierii Detașamentului Târgoviște au fost alertați și au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit în dormitorul unui apartament de pe Aleea Trandafirilor, din municipiul Târgoviște.

Sosiți la locul evenimentului, salvatorii au lichidat imediat incendiul și l-au evacuat pe proprietar (bărbat în vârstă de 88 de ani), predându-l echipajului de ambulanță SAJ, care l-a transportat la spital.

Pompierii au acționat și pentru evacuarea fumului (ventilarea spațiilor) din apartament și scara scării.

În urma producerii incendiului au ars câteva lumânări și parțial un obiect de mobilier (comodă), fiind afumat și un perete al dormitorului.

Din cercetările efectuate la fața locului, s-a stabilit că incendiul a pornit de la o lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!