O grădiniță din Târgoviște va fi renovată și modernizată energetic prin PNRR

Publicitate

Un alt contract de finanțare semnat și încă o unitate de învățământ va beneficia de investiții importante la Târgoviște!

Astfel, Grădinița cu program prelungit nr. 2 din Târgoviște va face obiectul unui proiect important de renovare energetică.

Potrivit primarului municipiului, Cristiam Stan, în cadrul proiectului vor fi realizate intervenții prin care întreaga unitate de învățământ va fi termoizolată, va fi schimbată tâmplăria, sistemul de încălzire va fi refăcut, vor fi instalate echipamente alternative de producere a energiei electrice și termice pentru consum propriu prin utilizarea surselor regenerabile de energie, sistemele de climatizare vor fi refăcute, instalațiile de iluminat vor fi modernizate, va fi refăcut sistemul de colectare și evacuare a apelor meteorice etc.

Finanțarea lucrărilor este asigurată prin Planul național de redresare și reziliență, Componenta C5 – Runda 2 – Valul renovării, iar în perioada următoare vor debuta procedurile de achiziție publică aferente execuției!

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!