O fetiță de doi ani din județul Dâmbovița, care suferă de o boală rară, poate fi salvată. Are urgent nevoie de ajutorul tuturor

Publicitate

O fetiță de numai doi ani, din localitatea Adânca – județul Dâmbovița, care suferă de o boală rară, poate fi salvată și are ajutorul tuturor.

Beatrice a fost diagnosticată cu boală extrem de rară și are nevoie de sprijin urgent pentru pentru a fi transportată la un spital din Belgia.

În acest sens, familia micuței și mai mulți prieteni fac tot posibilul pentru a strânge fondurile necesare transportului și intervenției chirurgicale care se ridica la de  45 000 de euro.

Zilele trecute medicii au anunțat familia micuței, că aceasta suferă de boală “Cavernom portal” și poate suferi în orice moment o hemoragie internă, astfel că părinții ei sunt disperați să strângă fonduri pentru a o transporta ii n Belgia, unde ar putea fi supusă unei intervenții chirurgicale complexe.

Fetiță diagnosticată cu dificila boală este fiica unui fost fotbalist morenar, Alexandru Ciornovschi. Un în acest se sesns, Flacăra Moreni a făcut un apel cu privire la aceasta situație extrem de delicată.

AJUTOR PENTRU BEATRICE
După zeci de analize și investigații, micuța BEATRICE a primit un răspuns pozitiv din partea unui spital din Belgia, însă suma cerută este mult prea mare pentru a putea fi acoperită de familie. 45.000 de euro pentru operația care ar putea să o facă bine pe BEATRICE.

Din păcate nu există tratament pentru aceasta boală!

Burtica lui BEATRICE crește de la o zi la alta și în orice moment poate face hemoragie internă.

BEATRICE a fost diagnosticată cu o boală rară numită “CAVERNOM PORTAL” și are nevoie de ajutorul oamenilor pentru a strâge suma de 45.000 EURO.
Vă implorăm să o ajutați pe micuța (orice sumă este binevenită) . DONAȚII se pot face:
👉 CONT LEI: RO95 RZBR 0000 0600 1770 4093 – Ciornoschi Maria Diana
👉 CONT EURO: RO83 RZBR 0000 0600 2189 8589 – Ciornoschi Maria Diana
👉 ADRESA unde poate fi găsită familia: ADÂNCA (Dâmbovița), strada calea Ploiești, nr. 79 (Donații se pot face si acasă).
👉 Paypal: 24monden@gmail.com (toți  banii vor fi donați micuței).

Orice sumă este binevenită! Orice share și comentariu contează pentru a vedea cât mai multă lume această postare.  AJUTĂ ȘI TU, ORICE SUMĂ CONTEAZĂ!”

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!