O fetiță de doar 5 ani din Târgoviște se luptă cu o boală cumplită! Aylin are nevoie de sânge și bani pentru tratament

Publicitate

La numai 5 ani, micuța Aylin Ștefania Istrate, din Târgoviște, suferă de o boală cumplită, iar părinții fac apel la toți oamenii de bine să le ofere sprijin și ajutor pentru a o salva pe micuță.

Aylin a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastică acută și este internată la Institutul Clinic Fundeni din București.

Se face apel la toți cei care pot și vor să doneze orice grupă de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița, de luni până vineri, între orele 8-10. Programări se pot face la numărul de telefon 0245210913. Atenție! La centrul de transfuzie unde se face donarea trebuie specificat numele complet al fetiței: Aylin Ștefania Istrate.

Diagnosticul cumplit a căzut ca un trăsnet peste familie, care are nevoie și de bani pentru a acoperi tratamentele costisitoare.

Cine dorește să facă o donație pentru Aylin poate merge la salonul Andreea din Târgoviște, lângă RAGC (persoană de contact: Vali Iordache), fie poate dona în contul: RO43 RZBR 0000 0600 1794 9372 (beneficiar: Andreea Istrate).

Pentru mai multe detalii poate fi contactată Laura Istrate, mama micuței, la numărul de telefon 0736990211.

Împreună putem să o ajutăm pe Aylin să se întoarcă sănătoasă acasă!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!