O femeie din Dâmbovița, dată dispărută de familie, a fost găsită fără viață pe un câmp

Publicitate

Sfârșit tragic pentru o femeie de 35 de ani, din comuna Butimanu, care era dată dispărută de mai multe zile de familie. Cadavrul femeii a fost descoperit pe un câmp din extravilanul localității Bărbuceanu. Nu se știe în ce circumstanțe a ajuns în zona respectivă, însă anchetatorii spun că, cel mai probabil, femeia a murit din cauza frigului.

Femeia plecase de acasă marți, 13 februarie. Polițiștii au căutat-o timp de câteva zile pe femeie, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Familia ei a fost îngrijorată și a cerut ajutor, în speranța că va fi găsită în viață. Însă, acest lucru nu s-a mai întâmplat.

„La data de de 16 februarie a.c., în jurul orei 13.50, polițiștii din cadrul Secției nr. Butimanu au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că a observat un cadavru pe câmpul din extravilanul localității Bărbuceanu.

La fața locului, polițiștii au identificat cadavrul unei femei, de 35 de ani, din Butimanu, a cărei plecare voluntară de la domiciliu a fost sesizată la data de 13 februarie a.c., de către fratele acesteia.

Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Din primele date, cauza decesului ar fi șocul ipotermic”, se arată într-o informare emisă de IPJ Dâmbovița.

În cauză, cercetările continuă, sub coordonarea unui procuror de la parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!