O femeie din Dâmboviţa a murit după ce a fost violată cu morcovi

Publicitate

Caz uluitor într-o localitate din județul Dâmbovița! O femeie în vârstă de 59 de ani din satul Oncești, comuna Voinești, a avut parte de o moarte bizară, după ce ar fi fost abuzată sexual de concubinul său.

Femeia s-a stins în chinuri groznice din cauza faptului că bărbatul de 55 de ani a supus-o unor pervesiuni sexuale de neconceput, introducându-i morcovi în părțile intime. Gestul la care a recurs concubinul a dus  femeia să facă septicemie, cauzată de perforarea colonului. Imediat, după ce a realizat că femeia nu mai suflă, bărbatul a sunat la 112, dar după numai câteva minute a anulat solicitarea. Ulterior, acesta a dorit să obțină certificatul de deces, dar doctorii au bănuit că victima decedase în condiții suspecte. Iar autopsia efectuată a lămurit în totalitate acest caz halucinant. Cei doi locuiau de o bună perioadă de timp împreună, într-o locuință modestă, ce ar fi aparținut unui bucureștean. Din spusele localnicilor femeia cobora foarte rar în sat, iar mai mult de atât avea și o problemă locomotorie. În schimb, bărbatul nu are un loc sigur de muncă, iar existența și-o câștigă muncind cu ziua. Dacă bărbatul va fi găsit vinovat, acesta va ajunge să petreacă ani grei de pușcărie.

Bărbatul din Dâmboviţa care şi-a supus la perversiuni sexuale concubina până a murit a fost arestat. “I-am făcut rău, dar nu am chinuit-o cu morcovii”

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!