O elevă din județul Dâmbovița a fost agresată de un grup de tineri în autobuz, sub ochii adulților impasibili

Publicitate

O elevă din județul Dâmbovița a fost bătută în autobuz, de un grup de tineri, sub privirile celorlalți participanți la transportul în comun, care nu s-au obosit să intervină. Imaginile extrem de violente au ajuns în fața autorităților, care s-au autosesizat, începând astfel cercetările de rigoare.

Potrivit datelor furnizate de polițiști, grupul cu pricina era alcătuit din fete și băieți, care circulau spre comuna Ocnița, judeţul Dâmbovița. Aceștia s-au așezat în spatele victimei, făcând glume la adresa ei, iar în cele din urmă lucrurile au degenerat, ajungând să arunce în ea cu hârtii mototolite, scrie gândul.ro.

Supărată de ceea ce se întâmpla, eleva a aruncat hârtiile înapoi, moment în care un băiat a lovit-o. Văzând că victima vrea să riposteze, restul grupului s-a aruncat asupra ei, lovind-o în repetate rânduri cu pumnii și picioarele, mai scrie sursa citată.

De asemenea, se pare că lovirile au continuat și după ce eleva a coborât din autobuz. Acest incident a avut loc în 14 decembrie, cercetările fiind în desfășurarea pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs actul de violență.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!