O elevă de clasa a IV-a din Dâmbovița a cucerit juriul și a ridicat publicul în picioare la „Românii au Talent”! Andra: „Vocea ei este balsam pentru suflet”

Publicitate

Edina Neagu este un alt copil extrem de talentat din județul Dâmbovița care a uimit juriul și publicul la „Românii au Talent”, difuzată de postul național ProTv.

Edina este din comuna Vârfuri și, la 10 ani, este pasionată de muzică, în special de jazz, visează să aibă o carieră de succes în muzică.

Elevă în clasa a IV-a la o școală din Moreni, Edina are deja un palmares de diplome și trofee câștigate la concursuri muzicale în Italia, în România la Pitești și București.

Întrebată de Andra ce ar face cu banii din premiu dacă ar câștiga, a răspuns cu inocență că ar investi în pasiunea ei pentru muzică și și-ar ajuta familia.

A interpretat ireproșabil melodia „Yesterday” a formației The Beatles și a reușit să  transmită celor prezenți, dar și celor de acasă, din fața ecranelor, emoția și dragostea ei pentru muzică.

A ridicat publicul în picioare și a plecat acasă cu 4 de Da.

„Vocea ei este balsam pentru suflet”, ”Edina, Edina, ce nume frumos și ce plăcere pentru mine să spun că vei merge mai departe cu 4 de DA”, i-a spus Andra micuței din Vârfuri.

Edina cântă de aproape 2 ani și și-a dezvoltat pasiunea pentru muzică datorită mamei sale care a visat să devină cântăreață, însă nu a reușit din cauza lipsei de posibilități financiare.

Vă reamintim că în finalele RAT 2024 ne reîntâlnim și cu Arsenie Țiple, din satul Mărcești – Dâmbovița, care, la 13 ani, este cunoscut drept „copilul minune al muzicii populare”.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!