O comedie spumoasă va fi găzduită de Cinema „Independența” din Târgoviște, în luna ianuarie

Publicitate

În luna ianuarie 2024 – comedie spumoasă găzduită de Cinema „Independența” la Târgoviște! „O farsă de doi lei (și zece bani)”, o producție a WonderTheatre pentru întreaga familie, va avea loc pe 22 ianuarie, de la ora 19.00.

„Protagoniștii” – actorii Dragoș Huluba, Cătălina Grama Jojo, Andrei Mateiu, Paula Chirilă, Paul Ipate și Maria Obretin – ale căror nume „vorbesc” de la sine – au pregătit pentru publicul târgoviștean mai mult de o oră de hohote de râs.

Spectacolul e regizat de Răzvan Oprea care semnează și traducerea și adaptarea textului lui Marc Fayet, unul dintre cei mai premiați autori francezi de comedie.

Trei cupluri, o casă de vacanță închiriată și tradiția unor vacanțe împreună, cool, burgheze și pline de istorii simpatice înseamnă o rețetă a unei prietenii frumoase. Când 2,20 euro sunt lăsați pe o măsuță din casa de vacanță ca un test, dispariția lor miraculoasă generează un val de mărturisiri care le pune în pericol vacanța.

Spre surprinderea, dar și amuzamentul spectatorilor, această sumă infimă face posibilă distrugerea unor prietenii, crearea de alianțe, activarea unor forme atroce de lăcomie și egoism.

Ceea ce se întâmplă îl va surprinde chiar și pe autorul farsei pentru ca „dezastrul din cuplu”, băgat întotdeauna sub covor, reușește cumva să explodeze exact atunci când nu îți dorești ca „rufele să fie spălate” alături de prieteni.

Publicul râde și își învață lecția într-o comedie scrisă de Marc Fayet care se joacă în Franța de foarte mulți ani cu foarte mare succes.

WonderTheatre este un proiect de teatru independent creat de Rollywood.

Biletele se găsesc la sala de spectacol și online www.ticketstore.ro

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!