O autoutilitară cu donații a plecat din Titu către vama Isaccea. Campania pentru ajutorarea refugiaților ucraineni continuă în orașul dâmbovițean

Publicitate

O autoutilitară cu donații colectate la Titu a ajuns în vama Isaccea, Tulcea, unde zilnic sute de ucraineni disperați intră în România cu statutul de refugiat de război.

Timp de o săptămână, în sala de sport ”Dumitru Miu” din Titu, locuitorii orașului au donat, iar autoutilitara cu alimente neperisabile, îmbrăcăminte, pături și produse pentru igienă personală a ajuns la punctul de trecere a frontierei Isaccea – Tulcea, locul pe unde ucrainenii trec Dunărea cu bacul pentru a se refugia în România sau a traversa teritoriul țării noastre către alte state din Europa.

Viceprimarul orașului, Gabriela Chițu, a subliniat faptul că orice donaţie venită în sprijinul refugiaţilor a fost și este în continuare de mare ajutor.

Mihai Sena este cel care a asigurat transportul umanitar.

Vă reamintim că Primăria Orașului Titu a demarat campania umanitară, destinată refugiaților din Ucraina, în data de 26 februarie, la două zile de la invazia Rusiei în Ucraina.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!