O angajată a Centrului Medico-Social de la Ghergani nu poate merge la înmormântarea soțului. Confirmată cu COVID-19, femeia se află internată la spitalul din Pucioasa

Publicitate

Ionuț Parghel

Situație cumplită pentru o angajată a Centrului de Asistență Medico Socială de la Răcari!

Aceasta nu va putea merge la înmormântarea soțului ei  pentru că se află internată la spitalul din Pucioasa, după ce a fost confirmată cu coronavirus. Femeia a primit vestea groaznică miercuri, iar de atunci ea are parte de un adevărat calvar.

Soțul ei a decedat acasă, la Ghimpați. Victima a fost preluată de Serviciul de Medicină Legală, iar în urma probelor recoltate, aceasta a fost diagnosticată cu AVC, ciroză hepatică, infarct miocardic recent, insuficiență cardiorespiratorie, edem pulmonar acut. De asemenea, medicii i-au făcut și testul pentru COVID-19, dar rezultatele acestuia se vor afla în câteva zile.

Bărbatul se afla în izolare la domiciliu, după ce soția lui a fost confirmată pozitiv. Decesul bărbatului a fost confirmat, ieri, și de primarului orașului Răcari, Marius Caravețeanu. Edilul a transmis pe pagina sa de Facebook că bărbatul suferea de mai multe boli, dar în același timp că a fost testat și pentru COVID-19.

În această perioadă, pandemia produce povești dramatice care pur și simplu îți dau fiori.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!