O adolescentă de 16 ani a înjunghiat mortal un bărbat care ar fi încercat să o violeze!

Publicitate

Caz șocant în Piatra Neamț, acolo unde autoritățile s-au confruntat cu o situație mai puțin obișnuită: o adolescentă a ucis cu mai multe lovituri de cuțit un bărbat care ar fi încercat să o violeze, scrie Digi24.ro.

Tânăra le-a povestit anchetatorilor că a găsit pe internet un anunț pentru un loc de muncă și s-a întâlnit cu bărbatul pentru a pune la punct toate detaliile. În momentul în care a ajuns în apartamentul acestuia, individul de 41 de ani ar fi încercat să o violeze. Speriată și vrând să se elibereze din mâna agresorului, adolescenta a pus mâna pe un cuțit și l-a lovit în repetate rânduri în zona toracelui, potrivit sursei citate.

Acest incident a avut loc luni noaptea, în jurul orei 1:00. Imediat după ce și-a dat seama de ce s-a întâmplat, tânăra a sunat la 112 pentru a anunța autoritățile. Fiind în stare de șoc, tânăra nu le-a dat detalii exacte polițiștilor, așa că aceștia au fost nevoiți să spargă ușa de la două apartamente până să ajungă la locul cu pricina:

„Mi-au spart uşa, au intrat peste mine, au căutat, m-au întrebat dacă am sechestrat pe cineva”, a declarat un vecin, potrivit Știrileromânilor.ro.

În acest moment cercetările continuă sun atenta observație a Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, pentru a se stabili toate circumstanțele în care s-au produs tragicele evenimente.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!