Nume nou. CSM Târgoviște a transferat o voleibalistă din Muntenegru

Publicitate

Ionuț Parghel

Nume nou în lotul echipei de volei feminin CSM Târgoviște la început de 2018! Formația dâmbovițeană a achiziționat-o, ieri după-amiază, pe Ana Otasevic, componentă a echipei naționale a Muntenegrului. Cea mai nouă componentă a CSM-ului joacă pe postul de centru și are 30 de ani. În prima ligă de volei din România a mai evoluat la Unic Piatra Neamț (ianuarie – mai 2014) și Știința Bacău (2016 – 2017).

Alte formații pe care muntenegreanca le-a a mai trecut în CV au  fost  ZOK Niksic (Muntenegru), OK Radnicki NIS Petrol (Serbia), OK Vizura (Serbia), Stade Francais Saint-Cloud (Franța), TSV Dudingen (Elveția), VK Spisska Nova Ves (Slovacia) și KS Developres Rzeszow (Polonia). Pentru început, contractul muntenegrencei cu gruparea târgovișteană se întinde pentru o perioadă de patru luni. Ana Otasevic se va alătura lotului antrenat de Guillermo Naranjo în această săptămână, iar “înregimentarea” la CSM a bucurat-o foarte mult. “Aștept cu nerăbdare să fac parte din familia CSM Târgoviște. Sunt sigură că împreună vom avea jocuri bune și victorii. Știu și respect publicul din Târgoviște de când jucam la Bacău, mereu și-a ajutat echipa. Sunt sigur că mă vor adopta, iar eu voi lupta alături de colegele mele să îi facem să-i facem fericiți”, a declarat noul centru al CSM-ului pentru site-ul clubului.

CSM s-a despărțit de americanca Lianna Sybeldon

Venirea Anei Otasevic a dus, în schimb, la plecarea Lianney Sybeldon din angrenajul lui CSM Târgoviște. Jucătoarea de origine americană a părăsit clubul dâmbovițean din cauza faptului că nu s-a acomodat în cele șase luni petrecute lângă Turnul Chindiei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!