Nu uită și nu iartă! Ioan Marinescu, fostul prefect al județului Dâmbovița, atac la senatorul Adrian Țuțuianu

Publicitate

Fostul prefect al județului Dâmbovița Ioan Marinescu nu uită și nu iartă! Miercuri seara, acesta a lansat un atac, prin intermediul Facebook-ului, asupra senatorului  Adrian Țuțuianu.

Fostul prefect a transmis că Țuțuianu nu s-a mai trecut pe lista candidaților la Senat la alegerilor parlamentare din cauza fricii de a nu rămâne pe dinafară după scrutinul din 6 decembrie.

„Bun găsit prieteni! Așa cum am spus în prima postare pe această temă, azi avem PASUL2.  Putem cataloga această etapă ca …FUGĂ…din fața “DUȘMANULUI”, în loc de acceptare a bătăliei directe!

Cum astfel să catloghezi renunțarea la SENAT…pentru CAMERA DEPUTAȚILOR, astfel decât …FRICĂ???

Problema este că marea surpriză vine de la …IULICĂ…”piatră tare”! Și pentru că …totul în viață se plătește …atunci când te crezi STĂPÂN și nu respecți NIMIC în afară de propriile interese, vine o vreme când “PLATA” este …dureroasă! Prin urmare…Adriane…chiar nu crezi că…urmează pasul 3???!!! Asta ca răsplată la miile de voturi cărora le-ai dat cu piciorul dintr-o nemărginită ambiție! Fiecare OM jignit, insultat, umilit a avut puterea votului o zi și te-a răsplătit. Niciodată nu ai știut să faci și să consolidezi … O ECHIPĂ! Atunci când crezi că ajungi …SINGUR PE SCAUNE ÎNALTE, VIAȚA TE LASĂ… SINGUR!

Greul de-abia acum…VINE! 7 decembrie…MOMENTUL ADEVĂRULUI!”, a transmis pe Facebook, Ioan Marinescu, fostul prefect al județului Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!