Nu se potolesc! Unul beat, altul drogat la volan, în Dâmbovița

Foto: Arhivă
Publicitate

Deși mai mulți oameni și-au pierdut viața în accidente produse de șoferi beți sau drogați, deși Poliția face zilnic controale în trafic, sunt în continuare oameni care se urcă la volan după ce au consumat alcool sau droguri.

Duminică, un bărbat de 38 de ani, din Târgoviște a fost prins de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului, după ce consumase alcool.

„La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 07:59, polițiștii din cadrul Biroului Rutier
Târgoviște au oprit pentru control, pe strada Mihai Bravu, un autoturism condus de
un bărbat de 38 de ani, din localitate. Conducătorul auto a fost testat pentru depistarea consumului de băuturi alcoolice, acesta prezentând un rezultat cu o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, iar, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Totodată, un alt șofer a fost prins în trafic în timp ce conducea un autoturism după ce se drogase.

„În cursul serii trecute, în jurul orei 23:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 32 de ani, din comuna Voinești, în timp ce ar fi condus un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive. Șoferul, în urma testării efectuate, a prezentat un rezultat preliminar pozitiv, fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice care să ateste prezența în organism a unor substanțe psihoactive. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, au mai transmis polițiștii dâmbovițeni.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!