Nu se astâmpără! Curg amenzile în Dâmbovița pentru cei care sfidează ordonanțele militare

Publicitate

O altă zi de stare de urgență, un nou set de amenzi aplicat celor care refuză să respecte restricțiile de circulație impuse.

Astfel, în cursul zilei de joi polițiștii ieșiți pe străzile din Târgoviște și pe șoselele din județ au aplicat 328 de amenzi, în valoare de 193 400 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de circulație.

“În ultimele 24 de ore, structurile de ordine și suguranță publică au fost prezente în stradă la datorie, pentru verificarea interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină, cât și pentru respectarea prevederilor impuse de timpul stării de urgență.

Astfel, au fost constituite 155 de patrule ale Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, dintre care 78 cu Inspectoratului de Jandarmi Dâmbovița “Mircea cel Bătrân”. De asemenea, polițiștii au fost sprijiniți și de polițiștii locali (128 de efective), alăturându-se, la aceste activități în sistem integrat, și cadre MapN.

De aseamenea, în cursul zilei de ieri, au fost verificate 1778 de persoane, fiind aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 2 000 de lei pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu. Persoana în cauză a fost plasată într-un centru de carantină pentru încă 14 zile.

Totodată, au fost aplicate 328 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 193 400 lei, pentru nerespectarea măsurilor de circulație.

Echipajele mixte formate din polițiști, jandarmi, polițiști locali și cadre ale MApN continuă activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, cât și pentru verificarea respectării măsurilor dispuse prin ordonanțe militare.

Au fost înregistrate, în total, 414 apeluri (5 astăzi), la numărul de telefon mobil 0730 013 381, pus la dispoziție Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Dâmbovița”, se arată într-o informare a Centrului Județean de Informare și Comuciare Publică al Județului Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!