Noul stadion al Chindiei Târgoviște prinde contur! Ultimele noutăți de la arena „Eugen Popescu”

Publicitate

Noul stadion al Chindiei Târgoviște prinde contur din ce în ce mai mult! Lucrările la arena “Eugen Popescu” avansează de la o zi la alta. Ultimele noutăți cu privire la lucrările efectuate pe stadionul din apropierea Casei Armatei au fost aduse, în această săptămână, chiar de primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

”Stadionul “Eugen Popescu” prinde contur, în ritm susținut! Au fost deja montate jumătate dintre gradenele prefabricate, destinate zonei de tribună aferentă galeriei oaspeților.

Totodată, se lucrează la cele 3 rânduri de ziduri de sprijin aferente tribunei noi și continuă intervențiile de compartimentare a spațiilor de sub gradene (toalete, cabinete medicale, magazin de prezentare, etc)!

Imediat ce vremea va permite așternerea hidroizolației, vor fi montate toate scaunele aferente tribunei vechi. De precizat că au fost aprovizionate și cele 2 tabele de marcaj.

Am spus-o și o repet: așa cum am finalizat sute de investiții în Târgoviște, de numele actualei administrații se va lega și reconstrucția, aproape din temelii, a stadionului “Eugen Popescu”, casă nouă pentru F.C. Chindia și suporterii târgovișteni, sperăm chiar in acest sezon”, a transmis primarul orașului Târgoviște.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!