Noua șefă a învățământului dâmbovițean, de tot râsul la debutul în noul an școlar!

Publicitate

Noul inspector școlar general al județului Dâmbovița s-a făcut de tot râsul la debutul în noul an școlar. Adriana Tudose a avut parte de un discurs catastrofal în cadrul festivităților desfășurate la Seminarul Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște. Noua șefă a învățământului dâmbovițean, pe durata tentativei de discurs, nu a fost în stare să lege două propoziții cu privire la deschiderea noului an școlar.

„Preacucerniți părinți, domnule primar, doamnă Prefect, domnilor deputați, stimată asistență, dragi părinți, stimați dragi elevi

Mă onorează această prezență… și… sunt foarte… în primul rând, sunt foarte emoționată să mă aflu aici…ăăăă….școala este….un….mijloc prin care noi….școala este un reper care formează personalități solide… de aceea vreau să vă spun că diversitatea este una dintre principiile care stau la baza educației. Cadrele didactice au…ăăă…au….vă rog să mă scuzați….’’, a transmis, dar în același timp, s-a scuzat, din cauza emoțiilor, șefa IȘJ Dâmbovița.

„Discurs halucinant al șefei Inspectoratului Școlar Dâmbovița! Adriana Tudose a fost proaspăt instalată de PSD-PNL în fotoliul de inspector școlar general în județul nostru. Din păcate, nu este în stare să lege două propoziții în discursul de la deschiderea anului școlar.

Cer public doamnei Ligia Deca, ministrul Educației, să explice această numire. Ce competențe are doamna Adriana Tudose pentru această funcție dacă nu știe nici să vorbească în limba română”, a transmis deputatul Daniel Blaga.

Adriana Tudose a substituit-o la conducerea IȘJ pe Ileana Nicolaescu în urmă cu puține zile.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!