Noua conducere a CJD va căuta soluții de finanțare europeană pentru Sanatoriul de la Moroeni

Vizită a conducerii Consiliului Județean Dâmbovița și întâlnire cu personalul medical al Sanatoriului Moroeni, astăzi!

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, alături de vicepreședintele Luciana Cristea au vizitat astăzi unitatea  medicală din Moroeni Dâmbovița, unde au promis sprijin și intenția de a apela la proiecte europene pentru modernizarea Sanatoriului, dar și pentru ca acesta să devină atractiv pentru medici.

”Sanatoriul de la Moroeni va avea tot suportul Consiliului Judeţean Dâmboviţa! Am ținut să asigur de acest lucru toate cadrele medicale și conducerea spitalului cu ocazia vizitei pe care am făcut-o, astăzi, împreună cu vicepreședintele Consiliului, Luciana Cristea, și primarul Comunei Moroeni”, a declarat Corneliu Ștefan.

Odată unul dintre cele mai importante centre naționale de tratarea a tuberculozei, Sanatoriul de la Moroeni trebuie să redevină la acest statut, a mai subliniat președintele CJD, iar pentru acest lucru a promis că se vor căuta surse de finanțare în viitorul exercițiu european care începe în 2021.

”De asemenea, vom depune tot efortul necesar pentru ca Sanatoriul TBC de la Moroeni să devină atractiv și pentru cadrele medicale de care avem mare nevoie.

Cert este faptul că sanatoriul are un viitor în sistemul de sănătate dâmbovițean și național, iar eu și colegii mei din conducerea Consiliului Județean le vom fi alături în găsirea de soluții pentru ca activitatea de aici să decurgă fără probleme”, a mai declarat Corneliu Ștefan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!