Noua campioană balcanică la judo U13 este din Dâmbovița! Andrada Dinu, medaliată cu aur după o evoluție perfecta pe suprafața de tatami

Publicitate

Performanță extraordinară atinsă în acest week-end de Andrada Dinu, sportivă legitimată la CS Târgoviște! Judoka antrenată de Ilie Torcică a devenit campioană balcanică la Under 13. Sportiva clubului dâmbovițean a fost una dintre cele patru medaliate cu aur ale României la ediția din acest an a Campionatului Balcanic U13, găzduit de Sala „Transilvania” din Sibiu, în perioada 16-18 iunie.

Andrada Dinu a luat aurul la categoria 32 de kilograme, după ce a învins toate adversarele care i-au ieșit în cale pe suprafața de tatami. În finală, sportiva devla CS Târgoviște a trecut de o sportivă din Turcia, iar până la meciul din ultimul act a depășit, pe rând, adversare din Muntenegru, Bulgaria, Grecia și Republica Moldova.

Anul 2023 a fost unul la înălțime pentru Andrada, obținând medalii de aur la Campionatul Balcanic de judo U13 și Campionatul Național de judo U13, dar și argint la Campionatul Național de judo U14. În schimb, anul trecut, sportiva pregătită de Ilie Torcică a luat bronzul la Campionatul Național de judo U13.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!