Noi proiecte semnate de ministrul MDLPA. Peste 7 milioane lei pentru reabilitarea și refuncționalizarea Școlii Speciale Târgoviște

Publicitate

Noi proiecte de peste 200 de milioane de lei, finanţate de Ministerul Dezvoltării pentru modernizarea serviciilor socio-educaţionale, dezvoltarea durabilă a oraşelor şi promovarea spiritului antreprenorial din șapte județe, printre care și Dâmbovița.

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a semnat astăzi 39 de contracte de finanţare, în valoare totală de 200.964.583,80 lei, prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de MDLPA.

Dintre acestea, judeţul Dâmboviţa va beneficia de 7.254.320,44 lei pentru reabilitarea, refuncţionalizarea şi asigurarea dotării necesare pentru sporirea gradului de confort instituţional al persoanelor cu dizabilităţi la Şcoala Gimnazială Specială Târgovişte.

De asemenea, în afara autorităților publice locale, la nivel național 31 de întreprinderi mici şi mijlocii vor beneficia de fonduri europene pentru extinderea capacităţilor avansate de producţie, diversificarea activităţii, dezvoltarea serviciilor şi achiziţia de aparate şi echipamente performante.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!